Wervingsactie adoptie-sponsors

Deze week is onze werving gestart voor nieuwe adopties gestart. Zie hieronder een aanbod en uitnodiging aan alle huidige adoptie-donateurs.
Kortom: Nieuwe adoptie-donateurs: Welkom!

Beste sponsor,

We vinden het geweldig dat u zich heeft verbonden aan SOM en een van onze vaste sponsors bent middels ons adoptieprogramma. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd en is broodnodig.

Als dank hebben wij vanaf heden een bijzonder cadeau voor u als sponsor uit ons adoptieprogramma:

Ieder adoptiejaar geeft recht op een week gratis verblijf in onze Castania gastenhuisjes op ons project in Moldavië.

Wellicht inspireert u dit in een bezoek aan Moldavië en onze projecten. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website www.ouderenzorgmoldavie.nl.

Naast dit cadeau hebben we ook een vraag aan u. Dit jaar staat voor ons in het teken van het aanboren van nieuwe sponsoren. Er is een bredere financiele basis nodig om de honderden bejaarden te kunnen blijven ondersteunen. Actie dus !

Wat vragen wij aan u ? We vragen iedere sponsor 2 nieuwe sponsors te werven. We willen u vragen of u mensen in uw netwerk van familieleden, vrienden, collega’s etc. enthousiast kunt maken om net als u structurele steun te bieden. Hiermee geeft u hen tevens een week gratis verblijf in onze Castania vakantiehuisjes.
Hier de link naar de nieuwe adoptiefolders. Natuurlijk zijn we ook graag bereid deze toe te sturen.

Momenteel hebben we 40 adopties. Onze ambitie is dat we eind van dit jaar minstens 120 adopties hebben.

Hartelijke groet,

Stichting Ouderenzorg Moldavië