Bezoek ons project

Graag verwelkomen we u voor een vrijwilligersbezoek of vakantieverblijf in één van deze houten chalets. U verblijft op een prachtige comfortabele uitvalsbasis om één van de onbekendste landen van Europa te verkennen. U verblijft op een inspirerende plaats, waar het ontwikkelen van ouderenzorg, in het straatarme Moldavië, op een prachtige manier wordt vormgegeven.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=uiO0t1neLek[/tube]

Als gast bent U vrij om al of niet deel te nemen aan activiteiten van het ouderencentrum. Daarnaast zijn er legio mogelijkheden om, indien gewenst onder begeleiding, erop uit te trekken in Moldavië. Of gewoon een goed boek lezen.
Voor een vakantiebezoek klikt u hier.

Als vrijwilliger zal in overleg met u een planning gemaakt worden van de werkzaamheden waar uw hulp zeer bij gewenst is.
Voor een vrijwilligersbezoek klikt u hier.
Gezellige blokhutten, met eigen keuken, douche en toilet, en geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.

 

De kosten; Uw bijdrage

De opbrengsten van deze chalets komen geheel ten goede van het Sunrise en Rainbow project. De kosten voor een verblijf in een 3-4 persoons privé-chalet bedragen 20 euro per persoon per nacht. Voor vrijwilligers gelden aangepaste tarieven.

  • Lunch en diner zijn op verzoek te nuttigen voor ongeveer 5 euro per maaltijd. Toevoeging van vlees, op verzoek, tegen meerkosten.
  • Vervoer van en naar het vliegveld, op verzoek, tegen kostprijs van heen en terug 20 euro.
  • Eindschoonmaak, op verzoek, voor 10 euro ongeacht de verblijfsduur.

Mocht u na het verblijf enthousiast zijn over ons project, dan bieden we u de gelegenheid om een deel van de rekening om te zetten in een adoptie. Daarmee verzekert u zichzelf en ons van een langdurige steun aan de ouderen van Moldavië.  Tevens krijgt u korting tijdens uw volgende bezoek.

Hier vind u een Engelstalige folder van de vakantiehuisjes (klik).

Er gaan diverse vluchten naar Chisinau, de hoofdstad van Moldavië, vanaf Amsterdam of Düsseldorf International. Er zijn momenteel geen rechtstreekse vluchten. Retourtickets zijn te boeken vanaf 250 euro, afhankelijk van wanneer u boekt en de vertrektijden.

Voor Moldavië is geen visum nodig en er zijn geen inentingen nodig.

Achter deze link vindt u verhalen uit ons gastenboek