Corona actie

In samenwerking met Wilde Ganzen starten we een bijzondere wervingactie i.v.m. de Corana crisis welke onze ouderen in Moldavië treffen.

In onze ‘winkel’ kunt u artikelen kopen welke we dan leveren ter plaatse.

Wilde Ganzen voegt hierbij een premie van 50% zodat extra artikelen aangeschaft kunnen worden.

Zie https://www.ouderenzorgmoldavie.nl/winkel/

In memoriam: Ion Lefter

Vrijdagochtend 22 mei bereikte ons het droeve bericht dat Ion Lefter, medisch assistent van het Homecare team zeer onverwacht is overleden.

De dag ervoor had hij nog gewoon gewerkt.

Zijn overlijden is een grote schok voor het team. Wij wensen hen en zijn familie veel sterkte toe!

Klussen in Moldavë 2018

Verblijf van CEES, JAN, JOHAN EN GERT van 25-9 t/m 3-10-2018 in Straseni

Eind september ‘mochten’ we weer. Opnieuw een weekje naar Moldavië om flink de handen uit de mouwen te steken ter ondersteuning van de ouderenzorg in en rond Strășeni. We hadden vooraf een compact wensenlijstje gekregen van Veronica Timbalari, de tengere maar krachtige directeur van AE Neoumanist – de organisatie die het bescheiden verzorgingstehuis Spectru en het dagopvangcentrum Rasarit aanstuurt.

Lees verder

Camperklusreis naar Moldavië 2018

 

De NKC, camperclub van Nederland, gaf gehoor aan de regelmatig terugkerende vraag of wij niet eens iets voor anderen zouden kunnen doen die het veel minder hebben dan wij. Zij zochten contact met de SOM en zo kwam er een klusreis naar Moldavië.
In totaal 11 campers met 22 personen kwamen in juni bijelkaar in Nunspeet om kennis te maken en de nodige zaken door te spreken.

Lees verder